Dagbesteding

Onze dagbesteding is gericht op iedereen met (geheugen) problemen veroorzaakt door niet-aangeboren hersenletsel. Wij richten ons vooral op de doelgroep 18 jaar en ouder. 

Voor elkaar met elkaar

De dagbesteding is gericht op iedereen met (geheugen) problemen, veroorzaakt door niet-aangeboren hersenletsel.

Wij beseffen wat voor een impact NAH heeft op het dagelijks leven. Het is heel belangrijk om zo lang mogelijk de regie over je eigen leven te behouden. Maar ook om zo lang mogelijk deel te nemen aan de maatschappij.

Wij hopen met onze dagbesteding daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ons uitgangspunt is het aanbieden van een leuke en gezellige dag, afgestemd op ieders wensen en behoeften. Gepaard met uitstekende service, waarbij mensen zich gewaardeerd voelen en zij een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ervaren.

Wij benaderen de bezoekers vanuit de visie dat ieder mens uniek is en gevevanvn warme zorg.

Informatie over de dagbesteding
De dagbesteding is open op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Een hele dag bevat twee dagdelen. Er wordt een warme of een broodmaaltijd aangeboden. Het is ook mogelijk om in overleg aan één dagdeel deel te nemen. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar. Er zijn maximaal 12 bezoekers per dag en minimaal twee medewerkers op de groep.

Kennismakingsgesprek
Bij behoefte aan deelname aan onze NAH  dagbesteding nodigen wij u graag uit voor een orienterend kennismakingsgesprek. Daarbij gaan we uitgebreid in op de invulling van de dag. In overleg bekijken we welke activiteiten het beste bij u passen, waar uw interesses liggen en met welke bijzonderheden wij eventueel rekening moeten houden. Maar kom ook gerust eerst langs voor een kopje koffie. Zo kan er niet alleen van onze koffie geproefd worden maar ook van de gezellige, huiselijke sfeer!

Mantelzorgers

De mantelzorgers zijn voor ons heel belangrijk en zullen als dit gewenst is, betrokken worden bij de dagbesteding. De mantelzorger is van harte welkom om, op vooraf afgesproken dagen, een maaltijd bij te wonen en gezellig met zijn familielid mee te eten. Maar ook het drinken van een kopje koffie of mee doen aan een activiteit behoort tot de mogelijkheden. Dit alles zal in overleg plaatsvinden.

Heeft u vragen over het aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Activiteiten

Lotgenotencontact

Aanmelden voor onze dagbesteding

© NAH Dagbesteding De Schalm  |  Klachtenregeling  |  Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Impuls