Activiteiten

Deelname aan de activiteiten is geen verplichting, met elkaar kijken we naar een waardevolle daginvulling. Waarbij we rekening houden met mogelijke aanwezige beperkingen. Geheel afgestemd op de wensen van ieder individu.

Iedere dag starten we met het drinken van een kopje koffie of thee. Daarbij bieden we de mogelijkheid voor het lezen van kranten, tijdschriften of andere ontspannende activiteiten naar behoefte.

Tussen de middag is er de keuze tussen een broodmaaltijd en een warme maaltijd. Van te voren maken we met elkaar het menu. We kunnen met elkaar de maaltijden voorbereiden.

Iedere dag is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een activiteit. De activiteiten zullen gedoseerd plaatsvinden, niet te lang achter elkaar. Soms in kleine groepen, maar ook met de hele groep.

In de middag is er weer koffie en thee en sluiten we de dag gezellig met elkaar af.

Er is een prikkelarme ruimte , waar op ieder moment van de dag gebruik van gemaakt kan worden. Om even weer helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

Belangrijk is: deelname aan een activiteit is nooit verplicht. De ruimte is groot genoeg om naast de activiteit een eigen inbreng of activiteit te beginnen. Het is uiteraard ook mogelijk om niet aan een activiteit deel te nemen. 

Verschillende activiteiten

We bieden activiteiten aan afgestemd op ieders behoeften. Als er iets aangeschaft dient te worden bijv. hulpmiddelen om aan een activiteit mee te kunnen doen, horen wij dat graag. 

Diverse activiteiten kunnen plaats vinden zoals: Schilderen, puzzelen, creatieve activiteiten, kook/bak activiteiten, het doen van een gezelschapspel, sjoelen of dammen. Er is ook een naaimachine aanwezig.

Vanwege de uitstekende locatie, aan de kerkbuurt met zijn vele winkels en terassen, bied dit ook zeker de mogelijkheid om ergens wat te gaan drinken of gezellig te winkelen. Onze medewerkers zal u daar bij vergezellen.

Op verzoek is er een kapster en pedicure aanwezig.

Dagbesteding
Vrijwilligers

Aanmelden voor onze dagbesteding

© NAH Dagbesteding De Schalm  |  Klachtenregeling  |  Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Impuls