Over ons 

We bieden zorg en beleiding op maat met ons nieuwe, kleine maar dynamisch team van verzorgenden en begeleiders. Waarbij we denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Het geven van kwalitatief goede zorg vinden we erg belangrijk.

Hoe het allemaal begon

 

In April 2022 hoorde ik van de organisatoren van het NAH Cafe, dat er een enorme behoefte is naar een dagbesteding voor mensen met NAH. En dat die er in deze regio niet veel zijn. Vooral voor de doelgroep 18-60 jaar. Daardoor werd ik enorm getriggerd en ben ik op zoek gegaan naar een locatie dicht in de buurt. Die  heb ik uiteindelijk gevonden in de voormalige gebitskliniek.

Ik ben met veel enthouisiasme aan de slag gegaan om ook voor deze groep een fijne dagbesteding te realiseren. Er is een werkgroep gestart daarin zit iemand met NAH en professionals. Daardoor is er een duidelijk beeld ontstaan waar de behoeften liggen en hoe wij daar het best op kunnen inspelen. 

Wie zijn wij

Wij zijn een nieuw, klein, dynamisch team met verzorgenden die jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van mensen met NAH.

Het geven van kwalitatief goede zorg vinden we allemaal heel belangrijk. Wij zijn een klein team, hierdoor zullen de bezoekers van de dagbesteding vaak dezelfde verzorgenden zien op een dag.

De eigenaar
Ik ben Nellie van Sinttruije en ben 50 jaar oud. Ik ben getrouwd met Thijs van Sinttruije en samen hebben wij zes kinderen. In 1989 ben ik begonnen met de opleiding ziekenverzorgster en heb ik in al die jaren daarna in de ouderenzorg gewerkt. 

In 2017 heb ik mijn diploma verpleegkundige niveau 4 gehaald en in september 2019 het post HBO diploma gerontologie en geriatrie verpleegkundige. Ik ga de komende maanden cursussen volgen om nog beter  in te kunnen spelen op het ziektebeeld NAH.

In 2020 heb ik de dagbesteding Seniorenhuys de Schalm opgericht dat is een dagbesteding voor ouderen met dementie. Om dit werkelijkheid te laten worden, was een droom die uitkwam

Ik had nooit durven dromen nog een dagbesteding op te starten. Met het starten van deze NAH dagbesteding hoop ik samen met mijn team een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de behoeften van deze doelgroep. 

"Wat voor ons heel belangrijk is, is het lotgenotencontact".

- Nellie van Sinttruije

De medewerkers

Hannet Postema

medewerker dagbesteding
Medewerker dagbesteding

Marjolein de Bruin

medewerker dagbesteding 

Willieke
de Kok

Medewerker dagbesteding/
verzorgende IG

Lizet Spruijtenburg

medewerker dagbesteding/ verzorgende IG

Miranda Reijnders

medewerker dagbesteding 

Aanmelden voor onze dagbesteding

© NAH Dagbesteding De Schalm  |  Klachtenregeling  |  Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Impuls